Over ZorgHulp

Bent u op zoek naar thuiszorg in de omgeving Medemblik?

ZorgHulp biedt al ruim 20 jaar vrijwel alle vormen van thuiszorg in Medemblik aan. Een korte kennismaking:

Verpleging:
Wij bieden tijdelijke en permanente verpleging aan huis als u bijvoorbeeld herstellende bent van een operatie, onlangs gevallen bent, u een chronische aandoening heeft of terminaal ziek bent. ZorgHulp heeft vaste gediplomeerde verpleegkundigen in dienst die met hart, hoofd en handen werken. Naast wondverzorging helpen we ook bij sondevoeding, katheters vernieuwen en andere specialistische handelingen.

Voor terminale of palliatieve zorg hebben wij een speciaal team van ZZP’ers, dat gespecialiseerd is in het geven van 24-uurs zorg als uw levenseinde dichtbij komt. U krijgt dan meerdere etmalen een vaste zorgverlener in huis, die u en uw naasten bij kan staan.

Lichamelijke verzorging:
Bij lichamelijke verzorging aan huis kunt u bijvoorbeeld denken aan hulp bij het opstaan, wassen of douchen, aankleden, aan- en uittrekken van steunkousen, scheren en andere dagelijkse lichamelijke verzorging. Wij helpen u daar graag bij en bekijken samen met u welke zorg u precies nodig heeft.

Begeleiding:
Soms is het fijn om begeleiding te krijgen bij het aanbrengen van structuur, het behouden van uw dagritme en het plannen van activiteiten, zodat u weer in uw kracht kan staan en weerbaar wordt voor het ouder worden. Ook daarvoor kunt u ZorgHulp inschakelen. Andere voorbeelden van praktische zaken waar wij u bij kunnen begeleiden zijn het verzorgen van uw maaltijden, service en bezigheidsactiviteiten, administratieve ondersteuning, oppas service en meer.

Daarnaast kunnen we ook voor mantelzorgers respijt zorg bieden, zodat zij zelf even iets anders kunnen gaan doen. Er is van alles mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Hulp in de huishouding:
Een extra handje in de huishouding kan ook erg fijn zijn, wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk of permanent lichamelijk iets minder aankunt. Zeker als het gaat om zware werkzaamheden als stofzuigen, ramen lappen, de badkamer of keuken schoonhouden, wassen en strijken, etc. Wellicht kan iemand uit uw omgeving u hierbij helpen, maar indien dat niet het geval is, dan helpen wij u natuurlijk graag.

Meer informatie over de mogelijkheden, kosten en aanvragen?
Zoals gezegd bieden wij in Medemblik thuiszorg in de breedste vorm. Samen met u bekijken we welke tijdelijke of permanente zorg u precies nodig heeft en wat u nog graag zelf zou willen doen. Dit doen we indien nodig ook in overleg met uw huisarts en familie. Uw thuiszorg bij ZorgHulp wordt ingekocht via uw zorgverzekering, zorgkantoor (WLZ), de gemeente (WMO) en uzelf (particulier).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij informeren u hier graag over en adviseren u over de benodigde maatregelen voor het aanvragen van de juiste zorg. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel: (0229) 261 351
Fax: (0229) 579 887
Email: info@zorghulp.org