Verpleging

Heeft u verpleging aan huis nodig?

Bent u herstellende van een operatie, onlangs gevallen, heeft u een chronische aandoening, een terminale ziekte of om een andere reden verpleging aan huis nodig? Wij helpen u graag door verpleging aan huis te bieden. Samen met u bespreken we welke verpleging u precies nodig heeft, tijdelijk of permanent. Dit doen we indien nodig ook in overleg met uw huisarts en familie. Zo kunt u zo comfortabel mogelijk thuis blijven wonen!

Onze vaste gediplomeerde verpleegkundigen werken met hoofd, hart en handen en komen uit uw eigen omgeving. Bij aanvang van de zorg kunt zelf aangeven op welk tijdstip u onze zorg wenst te ontvangen en ontvangt maandelijks een zorgrooster. ZorgHulp biedt zowel tijdelijke als permanente thuiszorg.

Naast wondzorg ook andere specialismen
ZorgHulp heeft gediplomeerde verpleegkundigen in dienst die naast wondverzorging ook helpen bij sondevoeding, katheters vernieuwen en andere specialistische handelingen. Wij informeren u hier graag over.

Terminale zorg
Wij hebben een speciaal team van ZZP’ers, dat gespecialiseerd is in het geven van 24-uurs zorg als uw levenseinde dichtbij komt. U krijgt dan meerdere etmalen een vaste zorgverlener in huis, die u en uw naasten bij kan staan.

Naast verpleging aan huis bieden wij ook hulp bij uw lichamelijke verzorging, hulp in de huishouding en begeleiding. Uw zorg is bij ons in vertrouwde handen.